Päiväkoti- ja Koulukuvaus

Tervetuloa uusintakuvaukseen!

Studio Ollila kuvaa päiväkoteja, seurakunnan kerhoja ja kouluja ympäri Oulua. Aina ei kuva onnistu tai kuvauspäivänä sairastupa kutsuu, niin silloin on helppo käydä studiolla uudestaan kuvassa.

Jos lapsi kovasti vierastaa uusia tilanteita tai ihmisiä voi meillä käydä vaikka edellisenä päivänä tutustumiskäynnillä niin varsinaisena kuvauspäivänä onkin kuvaaja ja studio jo tuttu. Studiolla tapahtuva maksuton uusintakuvaus on nopea simppeli kuvaus jossa verkkokauppaan tulevien kuvien määrä on pienempi kuin normaalissa studiokuvauksessa. Myös kuvausaika on automaattisesti mitoitettu ajanvarauksessa tämän mukaan.

Tarjoamme myös meidän päiväkoti- ja koulukuva asiakkaillemme maksuttomat sisar- ja perhekuvaukset tähän samaan tyyliin. Hinnat ovat päiväkotihinnaston mukaiset.

Kuvaukseen ei kannata tulla kuin korkeintaan 10 min ennen varattua aikaa. Aikuiset jaksavat odottaa mutta pieni taapero ei niinkään. Jos mahdollista, olisi kuvausvaatteet hyvä olla jo valmiiksi päällä. Vaatteet voi toki vahtaa myös studiolla.

Kaikki kuvaajamme ovat ammattilaisia ja ovat teitä varten jotta kuvaustapahtumasta tulisi mahdollisimman miellyttävä ja onnistunut hetki!