Hää- ja parikuvaus

Tervetuloa hääkuvaukseen!

Kuvaukseen ei kannata tulla kuin korkeintaan 10 min ennen varattua aikaa mikäli hääkuvauksen yhteydessä otetaan perhekuva. Aikuiset jaksavat odottaa mutta pienet taaperot eivät niinkään. Pienille lapsille olisi hyvä myös olla ylimääräinen aikuinen mukana, jotta varsinaisen hääkuvauksen aikana hääpari saa keskittyä pelkästään kuvassa olemiseen.

Jos mahdollista, olisi juhlavaatteet hyvä olla jo valmiiksi päällä. Vaatteet voi toki vahtaa myös studiolla. Kuvaukseen kannattaa valmistautua ennakkoon tutustumalla Studio Ollilan kotisivuihin ja facebook sivuihin, joista pääsee katsomaan erilaisia taustavaihtoehtoja ja kuvaustyylejä.

Hääkuvauksesta studiolla voi keskustella myös etukäteen kuvaajan kanssa, tähän on hyvä varata oma aika. Mikäli toiveissanne on miljööhääkuvaus tai koko päivän juhlakuvaus, ota yhteyttä suoraan studiolle, niin suunnittelemme yhdessä toiveidenne päivän. Kaikki kuvaajamme ovat ammattilaisia ja ovat teitä varten jotta kuvaustapahtumasta tulisi mahdollisimman miellyttävä ja onnistunut hetki juhlapäivänänne!