Vastasyntyneen ja odotusajan kuvaus

Onnea pienokaisesta!

Pienokaisen ensimmäinen muotokuva voi olla jo odotusajan loppuvaiheessa. Kuitenkaan mikään ei ole niin suloista kuin pienet ruttuiset paljaat varpaat ja mutrusuu. Vastasyntyneen kuvaus on kirjaimellisesti ainutkertainen kokemus ja muisto perheelle. Paras hetki kuvaukselle on ensimmäisen kahden viikon aikana. Tarjoamme myös Vauvan vuosi -kuvauspaketin, joka sisältää neljä kuvauskertaa ensimmäisen vuoden aikana. Käy tutustumassa lisää hinnaston alta.

Kuvaukseen kannattaa valmistautua ennakkoon tutustumalla Studio Ollilan kotisivuihin ja facebook sivuihin, joista pääsee katsomaan erilaisia taustavaihtoehtoja ja kuvaustyylejä. Vauvakuvauksessa käytössä on laaja valikoima erilaisia rekvisiittoja ja taustoja. Vauvakuvauksessa kuvaamme 2-4 erilaista settiä pienokaisen ehdoilla. Kuvaukseen ei kannata tulla kuin korkeintaan 10 min ennen varattua aikaa.

Kaikki kuvaajamme ovat ammattilaisia ja ovat teitä varten jotta kuvaustapahtumasta tulisi mahdollisimman miellyttävä ja onnistunut hetki perheellenne. Älä epäröi soittaa ja kysyä lisää.

COVID-19 HUOM. Kaikkien kuvaukseen saapuvien tulee olla oireettomia. Kuvauksen voi perua ilman kustannuksia vielä samana päivänä.